Poslovna etika

Sa Stedman® birate naše iskustvo i našu korisničku podršku, ali što je još važnije birate naše temeljne vrijednosti:

  • Kvaliteta
  • Etika
  • Ekološka prihvatljivost
  • Odgovorna proizvodnja

“Poboljšanje društvenog učinka u globalnim lancima opskrbe.”
Član amforija, vodećeg globalnog poslovnog udruženja za otvorenu i održivu trgovinu. Poboljšavamo društvenu učinkovitost našeg opskrbnog lanca putem amfori BSCI.
“Interne tvorničke revizije osiguravaju poštene radne uvjete.”
Osim vanjskih revizija od strane amforija, naše vlastito osoblje na licu mjesta obavlja najavljene i nenajavljene tvorničke revizije, osiguravajući sigurne i zdrave radne uvjete kao i pošten tretman i plaću.
Test
“Za naše visoke standarde kvalitete bitno je imati vlastite timove za upravljanje kvalitetom na licu mjesta iu inozemstvu.”
STEDMAN® PROOFED QUALITY: Svi naši artikli podliježu striktnoj kontroli kvalitete. S našim vlastitim timom za upravljanje kvalitetom na licu mjesta, osiguravamo da naši visoki zahtjevi u pogledu svojstava materijala i proizvoda uvijek budu ispunjeni.
“Životinje nisu naše da eksperimentiramo, nosimo ih, koristimo za zabavu ili zlostavljamo na bilo koji drugi način.”
PETA - APPROVED VEGAN:Ne koristimo proizvode za životinje. Naša odjeća i dodaci izrađeni su od veganskih alternativa materijalima životinjskog podrijetla kao što su koža, krzno, svila, perje ili kost.
“Donosite odgovorne odluke koje štite naš planet za buduće generacije.”
OEKO-TEX® STANDARD 100: Naši tekstilni proizvodi i komponente testirani su na štetne tvari i stoga su bezopasni za ljudsko zdravlje, što jamči visoku sigurnost proizvoda.
“OCS-u se prihvaća samo materijal s certificiranih ekoloških farmi.”
ORGANIC CONTENT STANDARD: Naši organski stilovi izrađeni su od 100% OCS certificiranog organskog prstenastog pamuka; certificiran od strane Control Union Certifications (CU 819645).
“Ne postoji nešto kao što je 'u gostima'. Kad nešto bacimo, mora negdje otići.”
RECYCLED MATERIAL: Naš održivi poliester izrađen od recikliranih plastičnih boca nudi karakteristike visoke kvalitete, ali s manjim utjecajem na okoliš, sprečavajući plastiku da ode na odlagališta otpada i naše oceane.
The default language of your browser is "English". Would you like to switch to this language? (en)