Zakenethiek

Met Stedman® kiest u voor onze ervaring en onze klantenservice, maar nog belangrijker kiest u voor onze kernwaarden:

  • Kwaliteit
  • Ethiek
  • Milieuvriendelijkheid
  • Verantwoorde productie

“Verbetering van de sociale prestaties in wereldwijde toeleveringsketens.”
Lid van amfori, de toonaangevende internationale beroepsorganisatie voor open en duurzame handel. Wij verbeteren de sociale prestaties van onze toeleveringsketen via amfori BSCI.
“Interne fabriekscontroles zorgen voor eerlijke arbeidsomstandigheden.”
Naast de externe audits door amfori, voert ons eigen personeel ter plaatse aangekondigde en onaangekondigde fabrieksaudits uit, waarbij wordt toegezien op *veilige en gezonde arbeidsomstandigheden* en op eerlijke behandeling en beloning.
Test
“Het hebben van onze eigen kwaliteitsmanagementteams ter plaatse en in het buitenland is essentieel voor onze hoge kwaliteitsnormen.”
STEDMAN® PROOFED QUALITY: Al onze artikelen zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Met ons eigen kwaliteitsmanagementteam ter plaatse zorgen wij ervoor dat aan onze hoge eisen aan materiaalen producteigenschappen wordt voldaan.
“Dieren zijn niet van ons om op te experimenteren, ze te dragen, te gebruiken voor amusement of op enige andere manier te misbruiken.”
PETA - APPROVED VEGAN: We gebruiken geen dierlijke producten. Onze kleding en accessoires worden gemaakt van veganistische alternatieven voor dierlijke materialen zoals leer, bont, zijde, veren of beenderen.
“Verantwoordelijke beslissingen nemen om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties.”
OEKO-TEX® STANDARD 100: Onze textielproducten en onderdelen zijn getest op schadelijke stoffen, waardoor een hoge productveiligheid is gewaarborgd.
“Alleen materiaal van gecertificeerde biologische landbouwbedrijven wordt tot de OCS toegelaten.”
ORGANIC CONTENT STANDARD: Onze ecologische stijlen zijn gemaakt van 100% OCS-gecertificeerd ringgesponnen biologisch katoen; gecertificeerd door Control Union Certifications (CU 819645).
“Er bestaat niet zoiets als 'weg'. Als we iets weggooien moet het ergens heen gaan.”
RECYCLED MATERIAL: Ons gerecycled polyester biedt hoge kwaliteitseigenschappen, maar heeft aanzienlijk minder impact op het milieu omdat plastic wordt hergebruikt, dat anders als afval op stortplaatsen of in onze oceanen zou eindigen.
The default language of your browser is "English". Would you like to switch to this language? (en)